Nyheder

29.04.2011 | Forskningsnyhed, Navne

Vellykket Ph.d.-forsvar

Efter et vellykket forsvar af sin ph.d.-afhandling den 29. april 2011, kan lektor Simon S. Torp nu se frem til en stilling som forsker og adjunkt ved AU Herning.

28.04.2011 | Kommende studerende

Euroweek 2011

Known as the “city of students”, Coimbra in Portugal was the place to be in May 2011 if you were a student. Why? Because this year, the city hosted the 17th Euroweek.

26.04.2011 | Kommende studerende, Uddannelsesnyhed

Flot fremgang i antallet af ansøgere til AU Hernings kandidatuddannelser igen, igen

Den erhvervsøkonomiske kandidatuddannelse cand.merc. i Marketing and Business Innovation og civilingeniøruddannelsen i teknologibaseret forretningsudvikling er fortsat populære blandt de unge, der skal vælge overbygningsuddannelse.

FEM STUDERENDE FRA AU HERNING VAR UDVALGT TIL AT DELTAGE I NBPM 2010 I LITAUEN. FRA VENSTRE: MADS, RENÉ, UNDERVISER, CHRISTIAN OG JEPPE. ELLA PÅ SKULDRENE AF RENÉ OG CHRISTIAN.

15.04.2011 | Studerende, Talentudvikling

Udvalgte studerende på intensivt marketingforløb i Litauen

Fem udvalgte studerende fra AU Herning tog i efteråret 2010 til Litauen for at mødes med studerende fra øvrige nordiske lande til en intens kursusuge, der bød på virksomhedsbesøg, projektarbejde på tværs af nationaliteter og en bedømmelse, hvor de danske studerende alle endte blandt de syv bedste.

11.04.2011 | Kommende studerende

Mangler du de rigtige fagniveauer for at blive optaget på din drømmeuddannelse?

Herning Gymnasium og AU Herning udbyder en række gymnasiale suppleringskurser i sommerferien, så du har mulighed for at opnå de adgangsgivende fagniveauer til dit drømmestudium.