FoodTech

Besøg FoodTech den 1.-3. november i Messecenter Herning. Mere end 290 udstillere står klar med nye løsninger til både private og virksomheder. BTECH er en af hovedkræfterne bag messen.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

tirsdag 1. november 2016, kl. 09:00 - torsdag 3. november 2016, kl. 17:00

Sted

Messecenter Herning

På FoodTech står branchens førende virksomheder klar til at præsentere deres produkter og løsninger og holde dig opdateret på de nyeste trends og teknologier inden for fødevareindustrien.

Oplev også spændende events, som f.eks. International Food Contest, EHEDG Verdenskongres, FoodTech Student Challenge, FoodTech Product News og FoodTech Award.

MBIT har været med til at udvikle konceptet omkring Foodtech sammen med Foodjob.dk, DI FOOD, DTU og MCH. Derudover benyttes værktøjer til innovation af forretningsmodeller, som er udviklet i MBIT forskergruppen, som også står for at introducere alle studerende og coaches, der deltager i den challenge om forretningsmodel-innovation, der finder sted på messen.

Engtech forskergruppen er med til at levere teknisk udstyr til måling af klima samt ”puls” i Kuberne, hvor de studerende sidder – herunder dataopsamling fra de målinger, der efterfølgende analyseres.

Under dette års FoodTech-messe afholdes der også den åbne innovationskonkurrence FoodTech Challenge, hvor 50 studerende konkurrerer om at udvikle nye forretningsmodeller til fødevarebranchen.  

Alle er velkomne.

Læs mere: http://www.foodtech.dk/